― HVAR EMERALD STAR ―  
APARTMENT
Vrlo lijep, moderan, sa 3 spavaće sobe i 3 kupaonice, svega 1 min. udaljen od plaže. Riječ je o HVAR EMERALD STAR APARTMANU.

Smješten nedaleko hotela “Amfora sa 4 zvjezdice, blizu mora i plaža, okružen zelenilom, stablima maslina, limuna i naranči... HVAR EMERALD STAR APARTMAN je poseban, ekskluzivan i prostran (100m2), s velikom terasom koja ima i pogled na more.

Osim prostrane terase, ima dnevni boravak s blagovaonom i kuhinjom, raspolaže s 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, i može ugostiti 6 osoba, a odlično je i opremljen (odvojena klima za svaku spavaću sobu, dnevni boravak i kuhinju, SAT-TV, bežični internet (Wi-Fi), stroj za rublje, perilica suđa...).

HVAR EMERALD STAR APARTMAN nije samo kompletno opremljen i prostran, već i moderan i elegantan, te nudi lijepo iskustvo ambijenta i atmosfere, dok je tek 1 min. (cca 80m) udaljen od plaže i mora. To znači da je moguće jednostavno otići na more u svakom trenutku, i vratiti se kada god poželite. I sve to na samo 10-ak minuta ugodne šetnje od centra grada. Ako tražite nešto posebno, HVAR EMERALD STAR APARTMAN je izvrstan izbor.

Za dodatne informacije ili rezervacije molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom. Hvala.

Ukoliko želite pročitati recenzije o našim apartmanima, molimo kliknite ovdje .

Molimo kliknite na fotografije za uvećanje: